Digitale informatieavond over Zonnepark Bankhoef

05 oktober 2020 Matthijs Oppenhuizen

Op 27 oktober 2020 houden we een informatieavond over Zonnepark Bankhoef. We praten u graag bij over de inhoud van het plan, de stand van zaken en welke vervolgstappen we zetten om een vergunning voor het zonnepark aan te vragen. Verder wordt toegelicht hoe u betrokken kunt zijn bij Zonnepark Bankhoef (via de werkgroep, Energiecoöperatie Leur e.o. en/of het omgevingsfonds). Uiteraard is er ook alle ruimte voor uw vragen en opmerkingen.

De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 27 oktober en begint om 19.30 uur. Vanwege de aangescherpte maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus kiezen we voor een digitale informatieavond, via een videovergadering. We gebruiken hiervoor het programma Microsoft Teams.
U kunt de presentatie die we hebben voorbereid dan via uw computer, tablet of telefoon volgen en via de ‘hand opsteek-functie' vragen stellen en opmerkingen maken.

Aanmelden verplicht

Omdat we een digitale informatieavond houden, dient u zich vooraf aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar info@zonneparkbankhoef.nl of te bellen met Matthijs Oppenhuizen via 06 – 57870755.

Als u zich heeft aangemeld, krijgt u uiterlijk op de dag van de informatieavond zelf een e-mail van ons met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan de videovergadering en verdere instructies.

Na de informatieavond plaatsen we de presentatie en een verslag van de bijeenkomst op onze website.

Verslag bijeenkomst werkgroep

Op 8 september 2020 was er een bijeenkomst van de werkgroep van Zonnepark Bankhoef. Het verslag van dit overleg staat inmiddels op onze website, klik daarvoor hier.